Nå oss på tlf 72 90 90 50post@dreamworld.no

Eksotiske reiser som produseres av lommekjente reiserådgivere. Vi legger vekt på høy standard, god beliggenhet og fantastiske priser

Din neste reise starter med en samtale

Snakk med oss, og vi vil lytte. Vi vil lytte til dine reisepreferanser, ideer, øyeblikk du har elsket tidligere og ting du ønsker å unngå. Vi kan gi råd og veiledning til å skape de beste reisene du noen gang kunne håpet på. Dette har gitt oss utelukkende femstjerners anmeldelser fra våre reisende, hvor vi har hatt gleden av å oppfylle feriedrømmer siden 2017.

Med så få feriedager i året, er det viktig å få mest mulig ut av hver enkelt. Derfor er det så verdifult å gjøre det riktig når man først skal ute å reise. Våre vennlige og kunnskapsrike reiserådgivere vil gjøre alt de kan for å finne den perfekte reisen for akkruat deg. 

Uansett hva du drømmer om, Dreamworld er klar for å gjøre det til en realitet.

2

Lidenskapelig reise

Vi har reist verden rundt, og håndplukket de beste destinasjoner og hotell. Med norske eksperter og lokale representanter sørger vi for at vår informasjon alltids er oppdatert.

3

Gode tilbakemeldinger

Vi har utelukkende mottatt femstjerners rating fra våre reisende. Se gjerne Facebook eller Google.

3_1

Trygghet

Du er garantert trygghet gjennom Reisegarantifondet når du reiser med Dreamwold. Vi stiller sikkerhet!

Hvem er vi?

Dreamworld er et personlig reisebyrå som tilbyr kvalitetssikrede reiser til eksotiske destinasjoner. Våre kunnskapsrike og vennlige reiserådgivere er selv lidenskapelige reisende som brenner for  kundeservice.

Hos oss står kunden i absolutt fokus, hvor vi ønsker å tilby reiser som er helt tilpasset den enkelte. Vi lytter til dine preferanser for å skape en opplevelse som møter eller overgår dine forventninger. 

En ferie er en prosess bestående av mer enn selve reisen. Dreamworld skaper en sømløs prosess fra planleggingsfasen og helt til hjemreise. I dialog finner vi sammen ut hvilken reise som passer akkurat deg, og deretter tar vi hånd om resten. Du mottar all nødvendig dokumentasjon fra oss, og deretter er du klar for avreise.

Vi ELSKER å reise. Vår verden er alt for spektakulær og fantastisk til at vi ikke skal utforske den. Derfor har vi strukket oss langt for at ALLE skal kunne oppleve disse fantastiske destinasjonene.

Alle våre reiser er skreddersydd av personer som selv har besøkt reisemålet, noe som gjør  oss trygge på at du vil bli fornøyd med oss som reisepartner.

Hva de reisende sier

Maldivene

5/5
Vi dro på bryllupsreise til Maldivene. Dreamworld slo alle turoperatørene vi spurte, på pris! God informasjon, svarer på Mail sent og tidlig. Etter en liten misforståelse så fikk vi «plaster på såret» til senere. Vi er strålende fornøyde! Anbefales!
Tina
Gjøvik

Qatar, Sri Lanka og Maldivene

5/5
Vi har det bra og turen fram til nå har vært fantastisk. Alt var godt organisert og jeg kommer til å anbefale dere på det sterkeste
Sinisa
Oslo

Dubai

5/5
Vi reiste til Dubai og fikk en helt fantastisk ferie. Veldig fornøyd med servicen vi fikk. Fikk hjelp med alt og svar på alt vi lurte på. Kommer til å reise med dere igjen!
Kjetil
Trondheim

Bali

5/5
Tusen takk for en utrolig opplevelse! Vi er kjempefornøyd med både flyreisen og hotellene, og vi er veldig glad for at dere anbefalte oss å bytte destinasjon. Takk igjen:))
Ingrid
Oslo
24
Feriedrømmer oppfylt
Fornøyde kunder
100%
Vector illustration icon emoticon flat design. Concept feedback service, Customer experience scale rating.